top of page

PREVOZ
IN DOSTAVA

POŠILJANJE IN DOSTAVNI ROKI

Trenutno dostavljamo po Sloveniji in znotraj EU. 

Strošek poštnine plača kupec.  

Cena standardne dostave na dom je 5,00 EUR.

Cena dostave po EU je 20,00 EUR.

 

 

Rok dostave po Sloveniji: 3-15 delovnih dni, odvisno od razpoložljivosti izdelka.

Rok dostave znotraj EU:  7 - 30 delovnih dni.

 

Predviden datum dobave bomo potrdili v postopku naročila.

Dobavni roki pričnejo teči v 24ih delovnih urah po datumu nakupa in prejetega plačila.

Vikendi in prazniki so izključeni iz dobavnih rokov. Spoštujejo se državni, regionalni in lokalni prazniki in  prazniki na trgu, kjer je naše skladišče / logistični center.

Zamude pri dostavi:  

Morebitne zamude pri dostavi se lahko pojavijo tudi iz razlogov, kot so: prilagoditve izdelkov, nepredvidene okoliščine, ki nastanejo zaradi višje sile ali naravnih nesreč ali kadar je naslov dostave npr. oddaljen in težko dostopen.

 

V primeru okoliščin, ki izhajajo iz naslova posebnih prilagoditev izdelka ali zaradi drugih izrednih okoliščin, vam bomo izdelek poslali najkasneje v 30 dneh od datum potrditve naročila. Za vsa standardna naročila  velja dobavni rok, ki je naveden pri  izbranem načinu dostave.

Če po navedenem roku naročila še niste prejeli, se obrnite na naš oddelek za pomoč strankam (povezava na email/telefonsko številko).

 

Iz varnostnih razlogov ne jamčimo za dostavo na poštne predale, hotele, apartmaje, bivališča, turistične apartmaje, prometno agencijo, logistične platforme in / ali podobno.

PONUDBA 


Ponudba izdelkov v spletni trgovini se zaradi narave poslovanja pogosto spreminja in posodablja. Trudimo se, da bi zagotovili kar najbolj točne podatke vendar lahko pride do odstopanj v ceni, barvi, opisu ali zalogi izdelka.

 

Barvni odtenki  dejanskih kosov lahko odstopajo od prikazanih na slikah. Razpoložljive slike materialov /barve si lahko ogledate v pravih barvnih skalah na povezavi:

 www.anabandel.si/barve-nega

POSTOPEK VRAČILA

Rok vračila je 7 delovnih dni od datuma potrditve prejema pošiljke.

Stroške pošiljanja vračila plača kupec.

V primeru izgube paketa kupec krije tako stroške pošiljanja kot izdelka.

 

Opomba: Blagu, ki ga želite vrniti, obvezno priložite obrazec in kopijo računa, ki ste ju prejeli v paketu ob dostavi.​

Vsa vrnjena oblačila morajo biti v brezhibnem stanju. To pomeni: neuporabljena, neoprana, opremljena s pritrjenimi notranjimi in zunanjimi nalepkami (v kolikor so na blagu), brez popravil, modifikacij in z ustreznim potrdilom o nakupu.

Nakupni dokument je bistvenega pomena.

 

AB FASHION - Ana Bandel s.p.  si pridržuje pravico do zavrnitve vračila  izdelka v naslednjih pogojih:

- vračilo izven roka

- če oblačila niso v enakem stanju, kot so bila poslana

- če kupec, ki vrača blago ne izpolnjujejo naših pogojev vračila.

 

POMEMBNO: Če želite vrniti izdelke ali izdelke iz različnih naročil, je nujno, da izvedete vračilo za vsak nakup ločeno. AB FASHION - Ana Bandel s.p. zavrča odgovornost za napake, ki bi nastale zaradi nepravilno izvedenega postopka vračila s strani kupca.

POVRNITEV PLAČILA

Povrnitev plačila bo izvedena z istim plačilnim sredstvom, ki je bilo uporabljeno za obdelavo naročila, v največ 7 delovnih dneh. Če po več kot 14 dnevih na vašem računu vračilo plačila še ni vidno, vaši banki lahko predložite potrdilo o plačila (katerega vam izdamo na zahtevo), da vam bodo pomagali pospešiti postopek.

REKLAMACIJE

V primerih, v katerih menite, da v trenutku dostave izdelek ni tak, kot je navedeno v pogodbi (nakup na daljavo preko interneta), se morate, če želite uveljavljati svoje zakonske pravice, obrniti na nas v zakonsko določenem obdobju za uveljavljanje te pravice, bodisi preko našega kontaktnega obrazca, kjer nam posredujete podatke o izdelku in utrpljeni škodi, ali pa nas pokličite telefonsko številko, kjer vam bomo povedali, kaj morate storiti. Izdelek lahko vrnete po pošti. Izdelek morate vrniti skupaj z nakupnim dokumentom.

 

Vrnjeni izdelek bomo skrbno pregledali in vas ustrezno obvestili v zakonsko predvidenem roku. Zneski, plačani za izdelke, vrnjene zaradi katerekoli poškodbe ali okvare, če le-ta dejansko obstaja, bodo povrnjeni v celoti, vključno s stroški dostave, ki se nanašajo na pošiljanje izdelka, in stroški, ki ste jih imeli z vračilom izdelka.

 

Skladno z veljavnim pravom bomo zavrnili povračilo stroškov, ki očitno niso bili nujni oz. potrebni za uveljavljanje pravic potrošnika.

 

Povračilo se plača z uporabo istega načina plačila, kot ste ga vi uporabili za vaš nakup. Vse pravice, priznane po veljavni zakonodaji, bodo v vsakem primeru zaščitene.

 

Naslov za vračilo:

AB Fashion - Ana Bandel s.p.

Celovška 150,

1000 Ljubljana.

bottom of page